Dermokil ile Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Dermokil ile Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Saçlar çeşitli etkenlerden dolayı yıpranır, güçsüzleşir ve kırılır. Bu sorunlar bizim elimizde olmasa da ortadan kaldırmak bizim elimizde! Saç bakımı yapmak zahmetli bir iş olsa da Dermokil ile artık çok kolay!

Saçları durularken kullandığımız sıcak su saçlara en büyük zararı vermektedir. Sadece sıcak su değil aşırı soğuk su da saçları yıpratmakta ve hacimsiz bir görüntüye sokmaktadır. Ilık suyla yıkamanın en doğru yöntem olduğu bilinmektedir. Çünkü her saç yüzeyinde asit bulunur ve sıcak su bu asiti eritmektedir. Bu yüzden ılık su kullanmak en doğru seçenek olacaktır.

Uygun saşmpuan seçimi de saç bakımında çok etkili bir rol oynamakta. Saç tpinize göre en etkişi şampuanı seçmeli ve kullanmalısınız. Dermokil bu konuda saç tiplerine uygun şampuan üretmekte ve bakımınızda sizlere en büyük yardımı sağlamaktadır.

Sadece şampuan yetmez! Yıkanan saçları ardında saç kremi ile nemlendirmek de önemlidir. Çünkü kuru saçlar çabuk kırılır ve bakımsız bir görüntü açığa çıkarır. Dermokil'in saç kremleri kil ile beraber çeşitli mineralleri de içermesi sayesinde kötü görünümleri saçlardan uzaklaştırır!

Saçlarınız için saç serumu da kullanarak saç bakımınızı tamamlayabilir, Dermokil ile yeni ve mükemmel saçlarınızla tanışabilirsiniz.

Sadece bunlar ne yazık ki, saç bakımı için yeterli değildir. Kurutma makinesi kullanımını en aza indirmek, saçlardaki sürtünmeyi elden geldiğince de azaltmak önemli rol oynamaktadır. Saçlar yıpranır, güçsüzleşir ve bakımsız kalır. Ama düzenli bir saç bakımı ile bunları düzeltmek bizim elimizde!

Dermokil saçlarınızı iyi tanır ve bunlara göre saç bakımı ürünleri üretir. Saçlar değişik yapılarda karşımıza çıkabilir. Yağlı olabilir, kuru olabilir, kırık olabilir... Bundan dolayı da her saç tipi de ayrı ayrı saç bakımı malzemelerine ihtiyaç duyar. Her alanda faydası bilinen kili şampuanlarda, saç kremlerinde, saç serumlarında kullanarak en doğal görünümü yakalamanızı amaç ediniyoruz.

Saç bakımında en çok tercih edilen ürün kilin yanı sıra keratindir. Ve saçlar için öenmli bir rol oynar. Keratin bir proteindir ve saçlar her mevsimde proteine ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaç özellikle kış aylarında artmaktadır. Keratin, saçların hızlı uzamasını, uzarken de sağlıklı uzamasını sağlamaktadır. Saçın kendi özünde de bulunmasına rağmen ne yazık ki zamanla ve çeşitli nedenlerden dolayı keratin saçlarda azalmakta ve özelliğini yitirmektedir. Bu yüzden hep bir ihtiyaç halinde olduğumuz keratini, Dermokil kil ile birleştirerek sizler için en iyi olanı sunmaya hazırlanıyor. Bu nedenle saç bakımında sizlere harikalar yaratmaya geliyor!

Kadınlar saçlarını bakımlı hissettiklerinde kendilerini daha özgüvenli hissetiklerini söylemişlerdir. Saç bakımınızı en doğal haliyle sizlere sunduğumuz ürünlerle yapın, kendinizi özgüvenli hissedin!