DERMOKİL ŞAMPUANLARI İLE SAÇLARINIZDAKİ DEĞİŞİMİ FARK ETMEYE HAZIR MISINIZ?

DERMOKİL ŞAMPUANLARI İLE SAÇLARINIZDAKİ DEĞİŞİMİ FARK ETMEYE HAZIR MISINIZ?

Gerek kadınlar gerek erkekler için olsun, dışarıdan gelen faktörlerden en çok etkilenen saçlar olmuştur. Derisinin ve saç kıl köklerinin hassasiyetinden dolayı kolayca yıpranır, dökülür, kırılır hatta kepeklenir. Bu yüzden aslında her saç tipinin farklı ihtiyaçları olsa da, en çok ve en iyi bakıma ihtiyaç duyan yer saçlarımızdır.

Gerek hava şartları, gerek sürekli bulunduğumuz ortam olsun gün sonunda saçlar en çok kir ve mikrop çeken yerlerden biridir. Bundan dolayı sürekli bir bakıma ve temizliğe ihtiyaç duymakta olan saçlarınıza Dermokil şampuan kullanarak değişimi kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Yağlı saçlar belki de saçlarınız için en büyük sorundur. Gerek görüntü, gerek kişisel bakımdan kötü bir görünümdedir. Yağlı saçlar için özel içeriklerle geliştirdiğimiz yağlı saçlara özel şampuan ile durmadan yapışan, kirli bir parlaklık görünümü veren ve sönük saçlara veda edip, yeni saçlarınızla tanışmaya hazır olun! İçerisinde bulunan kil ve özel içeriklerle üretilen bu şampuan, sizi yağlı saçlardan kurtaracak, yağlı saçlar sizin için artık bir problem olmayacaktır.

Aynı zamanda saçınız çok hızlı bir şekilde yağlanıyorsa devreye yine Dermokil şampuan giriyor ve sizi saçlarınızla barıştırmaya geliyor! İçerisinde bulunan limon özü ve kil ile birlikte saç ve derisindeki yağ dengesini ayarlayarak sürekli yağlanan saçlarınıza en etkili çözümü sizlere sunuyor. Sürekli kullanıma uygun olan bu şampuan ile değişimi kendi gözlerinizle görün!

Birçok insanın derdi haline gelmiş dökülen saçlar, aslında saç köklerinin hassasiyetinden kaynaklanmakta. Hassas, ince ve zayıf olan saç kökleri belirli bir süre sonra dayanamaz ve dökülmeye başlar. İçerisinde aminoasit bulunan şampuanımız, saç ve saç derisini güçlendirerek besler. Saç dökülmesini önlemekte en büyük yardımcınız yine Dermokil şampuan olacaktır. Kil ve keratinle birleşen özel şampuanımızla saçlarınıza sadece şampuan ile bakım yapmanın keyfini çıkarın!

Saçlar birçok nedenden dolayı kepeklenir. Bu kepeklenme saçlar için hoş bir görünüm yaratmadığı gibi ellerin saçlara her gidişinde kepeklerle birlikte saçlar da dökülmektedir. İçerisinde bulunan kil, keratin ve özel bitkilerden elde edilen özel bir formülüyle kepek oluşumunu en aza indirmeyi amaçlar. Düzenli kullanımda kepek azalmakta, saçlar eski güzel görüntüsüne kavuşmaktadır.

Saçların çok kolay yıprandığını ve her saniye yıpranmaya müsait olduğunu belirtmiştik. Eğer saçlarınız yıpranmışsa ve en küçük bir durumda bile yıpranmaya müsait ise Dermokil şampuan tam da size göre. İçerisinde kil ve keratinin yanı sıra B5 içeren formülü ile saçlarınıza bakım yapar. Saçlar minerallere ve daha birçok maddeye ihtiyaç duyar. Yıpranmış saçlara özel olarak geliştirdiğimiz şampuanımız ile yeni saçlarınızın tadını çıkartın!

Bunun yanı sıra sık kullanıma uygun ve her saç tipi için geliştirdiğimiz şampuanımız ile saçlarınızı birçok dış etkenden koruyun. Saçlarınıza en az sizin kadar iyi bakmayı hedefleyen Dermokil şampuanları artık vazgeçilmeziniz olacak!

Şimdi saçlara şampuan ile devrim yaratma vakti!