Saç Bakımınızı En Uygun Dermokil Saç Bakım Kremleri ile Yapın !

Saç Bakımınızı En Uygun Dermokil Saç Bakım Kremleri ile Yapın !

Saç bakımında şampuandan sonra en önemli rol oynayan ürün hiç şüphesiz ki saç kremleridir. Çünkü çoğu insan saçları için saç kremi kullanmakta, saç bakımlarını krem ile tamamlamaktadır. Her ne kadar saç kremleri saç bakımında önemli bir rol oynasa da, dikkat edilmesi gereken noktalar da vardır. Bu noktaların başında, saç kremi içindeki kimyasal maddelerin bilinmesi, en uygun saç kremini seçmek gelir. Çünkü saçlar yüzünüzdeki güzellik denizinin en hassas, en nadide ve en çok bakım isteyen kısmıdır. Bakım isteyen bu saçlara sıradan bir ürün kullanmamalı, her ürünü saçlarla temas ettirmekten kaçınılmalıdır. Çünkü saçlar sadece dış etkenlerden değil kullanılan yanlış ürünlerden dolayı da yıpranmakta, güçsüzleşmekte, yumuşak dokusunu kaybetmektedir. Ama artık Dermokil ürünleri ile bakım yapmak artık çok kolay! Çünkü içerdiği maddeler saçlarınıza zarar vermez, onlara en iyi bakımı sağlar!

Saç kreminin yanlış kullanımı da birçok sorun doğurmaktadır. Saç kremi kullanımında yapılan en büyük hata kremi saç diplerine temas ettirmektir. Saç derisi yaratılışı gereği krem gibi ürünlere ihtiyaç duymamaktadır. Aksine bu ürünler temas etmemeli, farkında olmadan ettiyse de bol su ile durulanmalıdır. Çünkü bu tarz ürünler saç derisini zedelemekte ve kuruluk gibi sorunlar ortaya çıkarmaktadır. Yapılan hatalardan bir diğeri ise saç kremini sürekli kullanmaktır. Bu yanlış bir bilgidir ve kesinlikle saçlar ile sık sık temas sağlanmamalıdır. Saçların dipleri hariç saç kremine ihtiyaç duyduğu doğrudur lakin bu durum her banyo ve sonrası için geçerli olmamaktadır.

Saç kreminin genel olarak yararları şöyledir:

*Saç gün içerisinde birçok olumsuz şartlar altında kalmaktadır. Bunların başında dışarıdaki kötü kokular, rüzgar ve güneş gelmektedir. Saç kreminin bilinçli kullanımı bu gibi olumsuz şartlara karşı adeta bir direnç göstermekte, bu olumsuzlukların doğurduğu kötü sonuçları en aza indirmektedir.

*Zor taranan saçlar için tercih edilen ilk üründür. Çünkü kremsi dokusu saçları yumuşatmakta, kolayca taranmasını sağlamaktadır.

*Saçlar elimizde olmayan durumlardan dolayı ne yazık kı elektriklenir. Saç kremi bu elektriklenmeyi alarak, saçlarda oluşan kötü görüntüyü yok eder.

*Saça kaybedilen parlaklığı geri kazandırır.

*Yumuşayan saçların daha kolay şekil almasını sağlayarak, kurtarıcı ürün olarak raflarda yer alır.

Yararı olduğu kadar zararları da bulunan saç kremlerinin zararları şunlardır:

*Sürekli kullanımda cilt hasarlarına yol açmaktadır. Saç derisini çabuk kuruttuğundan dolayı kuruluk da beraberinde birçok saç ve cilt sorununu getirmektedir.

*İçerisinde çok yoğun miktarda kimyasal madde barındıran saç kremleri kanser gibi sorunlar ortaya çıkarmaktadır.

*Aynı zamanda sürekli kuruyan saç teli eski parlaklığını yitirir ve yıpranmış bir görüntüye sebep olur.

Dermokil saç kremleri, içerisinde birçok faydalı ürün ile birlikte barındırdığı kil ile size bir saç kreminden daha fazlasını verir. Saçlarınıza ve kendinize iyi bakın!